BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

İMAM HATİP DEMEK, KUR'AN'IN IŞIĞI, RESUL'ÜN HATIRI, ÜMMETİN ÜMİDİ VE YÜZ YILLIK HİKÂYE DEMEKTİR.

2019 LYS yerleştirmelerinde okulumuzu tercih edip kaydolan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bu büyük camianın bir parçası olmuşlardır. Bu manada öğrenci ve velilerimize hoş geldiniz diyoruz.

Okulumuza yerleşen öğrenci ve velilerimizin dikkat etmesi gereken birkaç husus aşağıda belirtilmiştir.

1.      Okul kıyafetimiz tişört ( Beyaz hakim renk, omuzlar bordo ), Sivit ( Bordo hakim renk ), lacivert keten pantolon şeklindedir.

2.      01 Eylül 2019'a kadar bütün öğrenci velilerimizin okulumuza uğrayarak cep telefonu, SMS, KTS ( Konu Tarama Sınavı ), Deneme Sınavları, Ortak Sınav Cevap Kağıdı ve benzeri formları doldurup imzalamaları gerekmektedir.

3.      Okulumuz erkek pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerin velileri aracılığıyla okulumuza başvurmaları gerekmektedir. ( Pansiyona öğrenci yerleştirmesi ilgili yönetmelik çerçevesinde yapılacaktır. Ayrıca öğrenciler komisyon tarafından mülakat benzeri bir çalışmaya tabii tutulacaktır.

4.      Bütün öğrencilerimizle hem pansiyon hem okul işleyişiyle ilgili veli, öğrenci sözleşmesi yapılacaktır.

5.      Şehir içi servis ihtiyacı olan öğrencilerimizin okulumuza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

Yayın: 23.07.2019 - Güncelleme: 23.07.2019 16:08 - Görüntülenme: 120